Partnerskap

Välj en trygg partner som levererar

Kommunikation som säljer

Öka din försäljning redan idag!

Hos oss får du en garanterad försäljningsvolym. Vilket innebär att du som partner tar en minimal risk för maximal vinst.

Vi utbildar vårt team och anpassar hela försäljningskampanjen runt din vara eller tjänst. Vi erbjuder ingen ”en storlek passar alla” lösning, er kampanj fokuseras helt och hållet kring ert unika erbjudande.

Trygghet

Ert varumärke i fokus.

Vi tar stolthet i att representera våra partners varumärken, därför är vi noga med att skapa en positiv kundbild till ert företag under våra samtal. Vi kvalitetskontrollerar varje säljorder - för er trygghet. Vi följer GDPR och alla uppgifter hanteras ömtåligt och säkert.

Resultat

En trygg affär som levererar.

Det är ingen hemlighet att verksamheter som kommer till oss ser en ökning i sin försäljning. Det är vårt hårda arbete och vår stolthet. Tillsammans med er skapar vi den attraktivaste bilden av er verksamhet, vi hjälper er att lyfta kärnpunkterna som ni står för och som konsumenten efterfrågar. För att leverera de resultaten som ni eftersträvar.

Fördelar med telemarketing

Telemarketing är ett utmärkt alternativ för att öka försäljning och medvetande om ert varumärke. En väl genomtänkt telemarketing-kampanj är ett av de smidigaste och mest kostnadseffektiva sätten att skapa nya kunder och sprida ert varumärkes budskap.

Telefoniverket

Ett förtroendeingivande varumärke när vi säljer telefoni. Alternativet för dig som partner, som inte vill att vi ringer direkt från ert varumärke när vi kontaktar kund.
”Hej, det är Per här från Telefoniverket, i samarbete med Ert företagsnamn”.

Elhjälpen

Ett förtroendeingivande varumärke när vi säljer el-tjänster. Alternativet för dig som partner, som inte vill att vi ringer direkt från ert varumärke när vi kontaktar kund.
”Hej, det är Pia här från Elhjälpen, i samarbete med Ert företagsnamn”.

Tvhjälpen

Ett förtroendeingivande varumärke när vi säljer bredband eller streaming-tjänster. Alternativet för dig som partner, som inte vill att vi ringer direkt från ert varumärke när vi kontaktar kund.
”Hej, det är Kim här från Tvhjälpen, i samarbete med Ert företagsnamn”.

Flexibilitet

Vi anpassar lösningen efter dina önskemål. Oavsett om du vill att vi ringer i ert namn eller inte,
så kan vi erbjuda lösningen som passar ert företag.

En lösning som passar er

Förtroendeingivande
varumärken som
boostar försäljning

Vi förstår oss på vikten av ett förtroendeingivande varumärke.
Därför har vi tagit fram flexibla lösningar för er som inte vill att vi ringer
 i ert företagsnamn.

Så oavsett om vi ringer i ert namn eller inte så får kunden samma
professionella och trygga intryck när de är i kontakt med våra säljare.
Precis som om ni själva hade ringt.