Om oss

En historia om ett behov,
och en lösning.

01

Allting grundar sig i en kärlek till försäljning.

Innan idén för QC föddes så byggde vi upp en gedigen erfarenhet av säljbranschen genom många års arbete som försäljare. Under vår tid som säljare stötte vi på samma behov, både hos anställda och samarbetspartners, vart vi än befann oss. Partners ville få ut mer av sina affärer och anställda behövde en känsla av mening.

02

Vi funderade länge på vad som kunde göras bättre.
Sedan fann vi lösningen – som vi idag kallar för Quality Call.

Att lyckas kräver mer än inspirerade ledare, det kräver ett ambitiöst och motiverat team. Därför lägger vi lika stor fokus på kompetensutveckling och kvalitetskontroller som vi gör på att skapa gemenskap och förståelse.

Belöningen för vår satsning är ett av Sveriges starkaste och tätaste team – och resultatet är en bättre affär får våra partners.

Våra grundstenar definierar oss

Relationer

Ensam är inte starkast.
Vi arbetar långsiktigt och värnar om de relationer som vi bygger efter vägen.
Oavsett om du är en medarbetare, partner eller kund i säljsamtalet så värdesätter vi tiden och lärdomarna som vi får av varandra.

Kommunikation

Konsten att tala och lyssna – på riktigt.
Vi förstår oss på värdet av äkta kommunikation. Att skapa ett genuint samförstånd med varandra är grunden för ett lyckat samarbete.
Effektiv kommunikation är nyckeln till vår framgång.

Vi tror på

Att våga sikta högt

Tillsammans arbetar vi med verksamheter som vågar att sträva efter mer.
I flera års tid har vi hjälpt företag från olika branscher att förbättra sina försäljningssiffror, genom högkvalitativa och effektiva säljstrategier.

Vi motiveras av att arbeta med människor som vågar att tänka utanför boxens ramar. Människor som vågar att slänga mer kol i elden för att snabbare nå sitt mål, utan att uppoffra sina värderingar. Det vågar vi.
Vi vet att vägen mot målet endast kan nås om vi arbetar tillsammans

Kontakta oss idag!

Världen är redo för ditt varumärke,
låt oss hjälpa dig att synas.

01.

Behovsanalys

Våra projektledare gör en behovsanalys för er vara eller tjänst. Vi hittar en passande målgrupp och förbereder vårt säljteam.

02.

Säljprocess

Våra säljare utbildas för att effektivt sälja in er vara eller tjänst. Våra ledare medlyssnar och coachar innan och efter samtalen. Säljaren skapar en order tillsammans med kund.

Kvalitetsgranskning

Vår kvalitetsavdelning granskar ordern noggrant. Sedan får du också göra en granskning innan du lämnar ditt godkännande. Du får en ny kund till din verksamhet och inkasserar. Tryggt och enkelt, eller hur? Vi ser fram emot att lära känna dig och din verksamhet!